Inici
Esdeveniments

ESDEVENIMENTS

TOP ART organitza diferents propostes al voltant de les fires i exposicions que es fan a Barcelona. Amb l'objectiu de promoure l'art i els artistes que exposen a les millor galeries d'art, elaborem activitats dinàmiques com xerrades d'artistes, visites a tallers o circuits temàtics.

SUBHASTES BALCLIS ›
SUBHASTES BALCLIS

Rosselló, 227
08008 Barcelona

 

Contacte ›
Art antic
Art contemporani
Arts decoratives
Avantguardes històriques

Fundada el 1979, la sala de subhasta Balclis posa al seu servei més de trenta anys d'experiència en el mercat de l'art amb l'objectiu de satisfer els desitjos dels nostres clients, oferint-los el millor assessorament. Per això, comptem amb un equip format per professionals de reconegut prestigi i experiència clau en la docència, comissariat d'exposicions i investigació, a més d'una extensa xarxa de col · laboradors internacionals. Balclis realitza cinc subhastes anuals de més de mil cinc cents lots, cadascuna amb una acurada selecció de pintura antiga i moderna, joieria, rellotges de col · lecció i antiguitats orientals i europees per satisfer els més variats gustos.

 

Gràcies a la nostra tasca i dedicació, podem enorgullir-nos d'haver pogut contribuir al creixement de col · leccions tan importants com les del Museu del Prado, el Reina Sofia i el Museu Nacional d'Art de Catalunya. Actualment, Balclis segueix sent un aparador per a la bellesa, oferint la possibilitat d'arribar a un públic de més de tres milions de col.leccionistes de tot el món, gràcies a la seva presència en les més importants plataformes online d'art.