Inici
Galeries d'art

GALERIES D'ART

Les galeries que pots visitar amb TOP ART destaquen dins el panorama artístic de Barcelona. Aquests espais d'art fan una aposta per la qualitat amb selecció dels millors artistes d'art emergent, art contemporani o avantguardes històriques. Aquí trobaràs la nostra tria.

3 PUNTS GALERIA ›
3 PUNTS GALERIA

Enric Granados, 21
08007 Barcelona 

Contacte ›
Art contemporani
Art emergent

El 21 de Novembre de 1994 neix 3 Punts Galeria en el barceloní carrer d'Avinyó. El 1999 la galeria es trasllada al carrer Aribau, i al Novembre de 2012 a l'actual local al carrer Enric Granados 21, en el céntric eixample barceloní.

3 Punts galeria treballa en la promoció de l'art contemporani en les seves diferents expressions, prestant especial atenció al treball de nous creadors, contrastant-lo amb el d'artistes de consolidada trajectòria, col·laborant amb altres galeries nacionals i internacionals.

Cada any, 3 Punts Galeria organitza entre set i vuit exposicions individuals amb una evolució clara cap als nous llenguatges artístics, participant en fires i organitzant esdeveniments artístics tant a dins com a fora de les nostres fronteres.