Inici
Galeries d'art

GALERIES D'ART

Les galeries que pots visitar amb TOP ART destaquen dins el panorama artístic de Barcelona. Aquests espais d'art fan una aposta per la qualitat amb selecció dels millors artistes d'art emergent, art contemporani o avantguardes històriques. Aquí trobaràs la nostra tria.

GALERIA JOAN GASPAR ›
GALERIA JOAN GASPAR

Pça. Dr. Letamendi 1
08007 Barcelona

Contacte ›
Art contemporani

Des de 1972 fins 1991 Joan Gaspar formà part de l’equip de direcció de Sala Gaspar fundada el 1909 I presentà obra d’artistes com: Picasso, Miró, Fenosa, Togores, Clavé, Tàpies, Chillida, Alfaro, Braque, Calder, Jawlensky ...

Des de 1992 La Galeria Joan Gaspar a Barcelona, continua la tradició i presenta artistes joves que s’han consolidat amb el temps: Enrique Brinkmann, Claudi Casanovas, Igor Mitoraj, Etienne Krähenbühl, Jean-Baptiste Huynh, Concha Sampol entre altres. Des d’octubre del 2003 La Galeria té nova seu a Madrid.
Acostuma a presentar 5 exposicions a l’any, realitzant quasi sempre un catàleg.
En els últims anys artistes de l’escola de París de la 1a. meitat dels segle XX, com Josep de Togores i André Masson o bé Gaston-Louis Roux i Suzanne Roger, poc coneguts a Espanya, estan presents a la Galeria.
Col·labora amb Institucions i Museus en l’organització d’exposicions nacionals i estrangeres.