Inici
Galeries d'art

GALERIES D'ART

Les galeries que pots visitar amb TOP ART destaquen dins el panorama artístic de Barcelona. Aquests espais d'art fan una aposta per la qualitat amb selecció dels millors artistes d'art emergent, art contemporani o avantguardes històriques. Aquí trobaràs la nostra tria.

GALERIA SALA DALMAU ›
GALERIA SALA DALMAU

Concell de Cent 349

Contacte ›
Art contemporani
Avantguardes històriques

La Sala Dalmau fundada el 1979 per Francesc Draper, es troba al centre neuràlgic de les galeries barcelonines, al carrer Consell de Cent 349. Directora : Mariana Draper.

La Sala Dalmau es dedica molt especialment a la recuperació d’artistes de les AVANTGUARDES HISTÒRIQUES: M.Angeles Ortiz, R.Barradas, O.Dominguez, J.Fin, E.Granell, J.Granyer, J.Gurvich, Le Corbusier, A.Ribeiro, J.Salvadó, J.Torres-García, A.Torres, J.Vilató, H.Viñes… i a artistes CONTEMPORANIS DE LA NOVA FIGURACIÓ: J.Alcalde, J.Amagat, P. Bruera, M.Belzunce, J.Capella, C.Escape, JMªGarcía-Llort, J.Gay, L.González, J.Lapuente, J. Leguey, V. Lasheras, V.Pedra, M. Peña…

La galeria ha rebut dos Premis ACCA (Associació Catalana Crítica d’Art) el 1999 y 2005. Col·labora periòdicament amb museus i fundacions d’art en exposicions itinerants vinculades a les Avantguardes (MNCARS, CAAM, MNAC, Museu Picasso Barcelona...). També presenta exposicions dels seus artistes en diferents galeries del país.