Inici
Galeries d'art

GALERIES D'ART

Les galeries que pots visitar amb TOP ART destaquen dins el panorama artístic de Barcelona. Aquests espais d'art fan una aposta per la qualitat amb selecció dels millors artistes d'art emergent, art contemporani o avantguardes històriques. Aquí trobaràs la nostra tria.

ADN GALERIA ›
ADN GALERIA

Enric Granados, 49
08008 Barcelona
 

Contacte ›
Art emergent

adn galería va ser fundada amb la voluntat de crear una plataforma híbrida entre mediació comercial i aportació cultural, amb l'objectiu de difondre tendències artístiques actuals. El programa està enfocat cap a produccions que prioritzen contingut i es posiciona com a reflex semàntic de les dinàmiques contextuals en què es generen.

 

Més enllà de la mediació comercial, es comprometen amb els artistes per generar xarxes d'apreciació internacionals que fomentin debat sobre les línies de força de la creació contemporània, possibilitant l'establiment de fonaments sòlids per al desenvolupament de les seves carreres a través d'una política activa de difusió mediàtica, comunicació en línea i presència en fires. Han establert una política de treball col·laboratiu amb intel·lectuals i professionals del sector per enriquir el programa i promoure el dinamisme de les arts visuals més actuals. Així mateix, recolzen el col·leccionisme emergent amb un assessorament continu i de proximitat.