Inici
Galeries d'art

GALERIES D'ART

Les galeries que pots visitar amb TOP ART destaquen dins el panorama artístic de Barcelona. Aquests espais d'art fan una aposta per la qualitat amb selecció dels millors artistes d'art emergent, art contemporani o avantguardes històriques. Aquí trobaràs la nostra tria.

GALERIA CARLES TACHÉ ›
GALERIA CARLES TACHÉ

Carrer Consell de Cent, 290
08007 Barcelona

Contacte ›
Art contemporani
Art emergent

La Galeria Carles Taché, fundada i dirigida des del 1986 per Carles Taché (Barcelona, 1947), està ubicada al carrer Consell de Cent, al centre de la ciutat de Barcelona. La Galeria està integrada dins de l´Associació Art Barcelona, associació que presidí Carles Taché durant vuit anys. Internacionalment la galeria ha participat en les més importants fires d'art contemporani: FIAC (Paris), Art Cologne, Chicago Art Fair, ARCO (Madrid), Art Brussels, MACO (México), KIAF (Corea) o ShContemporary (Shanghai), entre d'altres.

La galeria col·labora regularment amb altres galeries, institucions, fundacions i museus nacionals i estrangers. Tanmateix, cal destacar el llarg historial de la galeria com a editora d'art. Des de la seva inauguració la galeria ha rebut diferents premis; el Premi ACCA de l'Associació de Crítics d'Art el 1987 i el 2000,el Premi Ciutat de Barcelona el 1990 i, més recentment, el Premi GAC a la galeria per la seva trajectòria el 2013.