Inici
Artistes

ARTISTES

TOP ART t'ofereix un fons documental viu per que puguis conèixer als artistes que exposen a les galeries d'art de Barcelona. En aquest espai trobaràs información completa i actualitzada sobre aquests artistes i la seva obra.

GUSTAVO DÍAZ SOSA ›
GUSTAVO DÍAZ SOSA

En l'obra de Gustavo Diaz Sosa es reflecteix el canvi d'una humanitat. La societat que es perd en si mateixa i d'alguna manera rebenta. Sorgeix aquest monstre que dóna fi a una era i començament a una altra. Un abans i un després, però tots dos dramàtics i pessimistes.
 
El qüestionament de la fe i del poder polític tornen a estar presents, com ja és habitual en la seva obra. Masses de personatges diminuts, embolicats en tempestuoses taques sípies, semblen narrar una caòtica història que ofega tota una humanitat. Tot un concert de carbonets s'enreda entre si en els seus dibuixos conformant teranyines humanes banyades per una verda i putrefacta resina donant la sensació d'estar immersos enmig del caos. Composicions circulars i el domini de la perspectiva fan que l'espectador sigui absorbit cap al centre com si un remolí li atrapés.
 
En els seus llenços insòlits paisatges desolats, cremades, gastats, paradisos on altre temps vegada va haver vida i avui tot jeu mort, es gaudeix d'un silenci i una pau contundents, com si l'absència de l'home fos la mateixa glòria. Un discurs dramàtic i caòtic potser, però una realitat dura i sincera que l'artista intenta descobrir