Inici
Artistes

ARTISTES

TOP ART t'ofereix un fons documental viu per que puguis conèixer als artistes que exposen a les galeries d'art de Barcelona. En aquest espai trobaràs información completa i actualitzada sobre aquests artistes i la seva obra.

ANTOINE D'AGATA ›
ANTOINE D'AGATA

Nascut a Marsella al 1961, D’Agata és un prestigiós fotògraf que, sorprenentment, no ha estat exposat o presentat amb massa assiduïtat al nostre país. 

El treball fotogràfic d’Antoine D’Agata constitueix un veritable exemple de dissolució dels límits existents entre el fotògraf i allò fotografiat. D’Agata entén la fotografia com una manera de –en les seves pròpies paraules- prendre partit i, per tant, la seva obra adquireix una dimensió autobiogràfica innegable.


Allunyat de l’estil de vida que podria proporcionar-li el reconeixement al seu treball, D’Agata viu de manera erràtica, sense una residència fixa i viatjant i treballant per tot el món.
Forma part de la prestigiosa agència Magnum Photos des del 2004 i ha publicat nombrosos llibres de fotografia com ara Vortex (2003) o Stigma (2004), entre d’altres.