Inici
Artistes

ARTISTES

TOP ART t'ofereix un fons documental viu per que puguis conèixer als artistes que exposen a les galeries d'art de Barcelona. En aquest espai trobaràs información completa i actualitzada sobre aquests artistes i la seva obra.

ÍÑIGO ARREGI ›
ÍÑIGO ARREGI

L'artista basc Iñigo Arregi ens mostra les seves escultures i relleus sota un mateix concepte plàstic que té en comú el seu afany per les formes geomètriques que s'entrecreuen, peces en diferents plans que es sobreposen, alineacions que, en el cas de les escultures, s'encaixen entre si per conformar un tot harmònic format per plans que es reuneixen o conjunten, que poden separar-se i unir-se altra vegada com si d'un trencaclosques es tractés.

Els volums murals, realitzats a força de cartró, dibuix i pintures, mantenen el mateix criteri que les escultures, diferents plans que se succeeixen un rere l'altre i que conformen unes perspectives úniques i originals, uns entramats en els quals l'estètica es permet un joc lúdic d'efectes i vistes, un discurs d'referències no explícites, de complexos arguments relacionats amb les emocions. Visions únicasmente frontals, a diferència de les escultures que es poden contemplar des de qualsevol perspectiva.

J.L. Ara Oliván