Inici
Artistes

ARTISTES

TOP ART t'ofereix un fons documental viu per que puguis conèixer als artistes que exposen a les galeries d'art de Barcelona. En aquest espai trobaràs información completa i actualitzada sobre aquests artistes i la seva obra.

ALEJANDRO VILADRICH ›
ALEJANDRO VILADRICH

Artista plàstic argentí, nacionalitzat espanyol. Nascut a Capital Federal1957. Nét de la pintora Ana Morera i del pintor català Miquel Viladrich. Fill de l'escultor argentí Guifré Viladrich.
Professor Nacional de dibuix i pintura. Integrant del Taller Sud i de l'Associació Taller Aguada. Comença la seva formació plàstica com a ajudant del seu pare, fins a 1976.

De 1978 a 1980 concorre al "Taller Rio de la Plata", en Bs As, amb els mestres Alberto Delmonte i Jorge Rivara. Des de 1980 a 1983, creat el "Taller Sud", per qui serà el seu Mestre Alberto Delmonte, continua la seva formació plàstica, afermant-se en una orientació d'arrels americanistes, del qual un dels seus majors exponents és el Mestre Uruguaià Joaquín Torres García, participant fins la data en la majoria de les exposicions col · lectives organitzades pel Taller des de la seva creaciò a la data.

Ha realitzat viatges per Llatinoamèrica i Europa, participant en seminaris d'Eduació per l'art i cursos de filosofia i història de l'art. Cultures paisanes de argentina i precolombines. Seminaris amb el professor César Sondereguer. Des de 1983, resideix a Gral, Madariaga, Buenos Aires, Argentina. Des de 1994, viatja permanentment a Europa. Fixant la seva residència a Cataluña.Olot., Participant en Fires, Salons i exposicions col · lectives i individuals a França, Bèlgica, Anglaterra, Alemanya i Espanya.